Členům oddílu atletiky

Velmi nemilé překvapení na mě čekalo v neděli ráno. Po vstupu do haly TJ Sokol jsem zjistil, že oddílová nástěnka je otrhaná a prokopnutá. Několika dotazy jsem zjistil, že viníkem je téměř se 100% pravděpodobností někdo z družstva mužů oddílu atletiky. Někteří členové tohoto družstva se cestou ze třetího kola II. ligy náležitě "upravili" a poznal to na nich i vrátný. Podle slov vrátného v době návratu družstva mužů už nikdo v celé budově nebyl. Z toho se dá snadno vydedukovat, že viníkem je právě někdo z tohoto družstva.
Asi se nebudete divit, že radost z vítězství ve 3. kole mně a jistě nejen mně, zkalil někdo, komu byla trnem v oku nástěnka, která samozřejmě sloužila i družstvu mužů. Ten někdo v sobě zatím (doufám, že zatím ) nenašel sílu k tomu, aby přišel omluvil se a škodu nahradil. Dám mu ještě šanci do konce tohoto týdne. V případě, že tu sílu v sobě najde a vše napraví, nechám si jeho jméno pro sebe.
Dojde-li pak k tomu, že se dotyčný nepřihlásí, bude to mít dopad na celé družstvo mužů. Částku na opravu či nákup nové nástěnky vezmeme z prostředků určených na činnost družstva mužů. Rozhodně to též nepřispěje k dobré atmosféře nejen v družstvu, ale i v celém oddílu.
Jsem přesvědčen, že to na pachatele stejně jednou "praskne," ale to už bude pro něho pozdě. Jeho jméno zveřejníme a dotyčný bude mít na sobě nálepku výtržníka, vandala a slabocha, který se bojí nést zodpovědnost za své činy.

Kontakt na mě pro viníka, ale nejen pro něho:
mobil : 606 936 696
tel/fax zaměstnání: 495 537 987
e-mail: zalesky@zshabrman.pvtnet.cz

Jiří Záleský         
předseda výboru oddílu atletiky