TURNOVĚ SE DAŘÍ - Zbývá poslední krůček k postupu do I.ligy

     Počáteční obavy o výsledek ve čtvrtém kole II. atletické ligy pominuly již na poradě vedoucích mužstev - největší soupeř Česká Lípa odevzdal sestavu minimálně bez 5 velmi dobře bodujících závodníků. Prázdninový termín utkání tak neoslabil pouze naše mužstvo (Pořízek, Šťastný, Tomíček, Srnský, Kubiš, Šafus, Jelínek), ale především Českou Lípu. Díky velmi dobře závodícím Stodůlkám a zlepšené Litomyšli se pořadím zamíchalo tak, že v České Lípě půjde již jen o oslavu přímého postupu do I. ligy. Tím však myslím oslavu důstojnou - potvrzenou nejlépe vítězstvím i ve čtvrtém utkání soutěže.

    Opět patří dík všem, kteří do Turnova jeli. Těm nejlepším byly odměnou osobní rekordy na vysoké prvoligové úrovni, ostatním pocit, že i bez jejich přispění by Hradec nebyl tam, kde je.

    Poprvé ve své funkci vedoucího mužstva jsem zapochyboval o správnosti rozhodnutí při nominaci štafet 4 X 400m. Věřte mi, že když jsem viděl obličeje a stav závodníků, kterým jsem nominaci sdělil a vyslechl jejich oprávněné "PROČ" ve štafetě neběžet, měl jsem trochu černé svědomí. Vy - štafetoví běžci - jste však předvedli výkony, před kterými smekám. Petrové, Vojto, Michale, Tomášové, Leoši, Vašku, Martine, Honzo, Lukáši, Danieli, děkuji Vám a trochu se omlouvám.

Jarda Nohejl